Waterdichte Picnic Mat 145x180cm

9,95

Model:
Waterdichte Picnic Mat
Omschrijving

WATERPROOF PICNIC MAT

SPECIFICATIE

Materiaal

Waterdicht, PPE

Ongevouwen grootte

145x180cm

Gewicht

~ 500g

Perfecte picknick mat gemaakt van een materiaal - PPE. Ideaal voor een wandeling naar het park, het strand, het zwembad, een bos, een speeltuin in de tuin, weide, enz. Vervangt de deken en is tegelijkertijd veel duurzamer en praktischer. Absoluut onontbeerlijk bij het kamperen. Waterdichte onderkant voorkomt het doordrenken - u kunt zonder zorgen zorgen maken op een mat die zich verspreidt bij het natte gras, zand, enz.

Ideaal voor een familie picknick, barbecue in de tuin en etc. - ontspanning en plezier zonder vuil van gras of zandkleding. Bovendien is de mat makkelijk te vouwen en te bevestigen met klittenband - zodat bij het vouwen weinig ruimte heeft en zeer handige handgrepen heeft - lijkt op een kleine handtas.

Grappig kleurrijk ontwerp maken de mat is de perfecte decoratie. Geweldig om te verspreiden op een hard oppervlak - grind, steen, enz. De mat is makkelijk te reinigen. Als het vuil wordt, gebruik dan gewoon een natte doek om vuil weg te vegen of u kunt het wassen. Nuttig op elk moment van het jaar!

Waterdichte mat van PPE, 145x180cm

Ideaal voor een familie picknick of barbecue in de tuin, enz.