Sonic Vibrerende Gezichtsreinigingsborstel

7,95

Model:
Vibrerende Gezichtsreinigingsborstel
Omschrijving
Vibrerende Gezichtsreiniging Borstel Anti-Aging Siliconen Massager Waterdicht Huidreiniging Zorg en Massager Vibrerende 15442

Het moderne Sonic gezichtsborstel is de perfecte oplossing voor huidverzorging die uw huid grondig reinigt en tegelijkertijd de conditie verbetert. De Sonic borstel reinigt je gezicht zeer goed van vuil, stof en dode huidcellen, het helpt ook om make-upresten en verstopte poriën te verwijderen. Het kan zowel op de normale huid als op de huid met onvolkomenheden worden gebruikt en brengt rustgevende verlichting voor de huid.
Door gebruik te maken van moderne geluidstechnologie worden niet alleen make-upresten effectief verwijderd bij het reinigen met een huidmassager, maar ook alle soorten onzuiverheden en vervuilingen en worden de poriën tot in de poriën gereinigd. Het egaliseert ook de huidskleur, evenals verkleuring en Overigen onvolkomenheden.

VEELZIJDIG - de Sonic borstel reinigt het gezicht zeer goed van vuil, stof, dode huidcellen, het helpt ook om make-upresten en verstopte poriën te verwijderen. Het kan zowel op de normale huid als op de huid met puistjes worden gebruikt.

RELAX - bij regelmatig gebruik, a Sonic gezichtsborstel helpt gespannen gezichtsspieren te ontspannen en brengt rustgevende verlichting voor de huid.

4 MODI - de gezichtsreinigende stimulator heeft een keuze uit 4 trillingsniveaus, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om het juiste vermogensniveau in te stellen op zijn behoeften.

WATERBESTENDIG - de Sonic tandenborstel is gemaakt van voedselveilige siliconen en ABS. Wat betekent dat voor jou? Het is 100% veilig en waterdicht.

SPECIFICATIES - 4 trillingsniveaus: ja waterdicht: ja waterdicht niveau: IPX7 materiaal: siliconengel van voedingskwaliteit + ABS Afmetingen: 13,5 / 5,5 / 2,5 cm Gewicht: 0,079 kg
Besteld u meerdere artikelen bij ons dan betaald u slechts 1 x verzendkosten.

Alle artikelen kunnen ook, op afspraak, bekeken en opgehaald worden in Barendrecht.