Tent Toeristentent met camouflage klamboe voor 2 personen

24,95

Model:
Toeristentent
Omschrijving

Zoek je een praktische en comfortabele tent voor je volgende kampeeravontuur?
Of het nu gaat om een concert, een trektocht, logerende gasten of een bijzettent op de camping, dan is de
Toeristentent met camouflage klamboe voor 2 personen precies wat je nodig hebt!

Kenmerken van de tent:

  • Hoogwaardig materiaal: Deze tent is gemaakt van waterdicht, vuilafstotend en duurzaam materiaal, zodat je beschermd bent tegen de elementen.
  • Snel uitklapbaar: Geen gedoe met ingewikkelde opzetprocedures. Deze tent klapt snel en eenvoudig uit.
  • Insectenbescherming: De ingang is voorzien van een klamboe, waardoor je beschermd bent tegen muggen en andere insecten terwijl je toch frisse lucht binnenlaat.
  • Tweewegrits: De tent heeft een handige tweewegrits, zodat je hem zowel van binnen als van buiten kunt openen en sluiten.

Afmetingen en draagbaarheid:

  • Ruim genoeg voor 2 personen: Met een afmeting van 190 cm x 140 cm x 110 cm biedt deze tent voldoende ruimte voor twee kampeerders.
  • Gemakkelijk te vervoeren: De tent is lichtgewicht (slechts 0,930 kg) en wordt geleverd met een handige hoes (afmeting: 60 cm x 15 cm). Zo kun je hem moeiteloos meenemen.
  • Camouflagekleur: De natuurlijke camouflagekleur past goed bij de omgeving en zorgt ervoor dat je niet te veel opvalt.

Inclusief set: De set bevat een gloednieuwe tent, 4 haringen voor montage, 2 framebuizen en een hoes. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde kampeerervaring!

Bestel nu deze toeristentent met camo klamboe voor 2 personen en geniet van een onvergetelijke tijd in de natuur. En als je in de buurt van Barendrecht bent, kun je de artikelen zelfs komen bekijken en ophalen. Bij bestelling van meerdere artikelen betaal je slechts één keer verzendkosten.