Neustrimmer scheerapparaat baardtondeuse 4 in1

14,95

Model:
Scheerapparaat 4 in 1
Omschrijving

Neustrimmer Scheerapparaat Baardtondeuse 4 in 1 is een elegant en veelzijdig apparaat, ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan een verzorgd uiterlijk.
Dit apparaat is uw one-stop-oplossing voor het trimmen van oren, neus, haar en wenkbrauwen met hoge precisie.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, deze trimmer is ontworpen met mesjes die veilig zijn om aan te raken, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over snijwonden of irritaties.
Het heeft een handige aan/uit-schakelaar en een ergonomisch ontwerp dat voorkomt dat het apparaat uit uw hand glijdt tijdens het gebruik.

De trimmer is oplaadbaar via een netsnoer en heeft een LCD-scherm dat de batterijstatus weergeeft, zodat u altijd weet wanneer het tijd is om op te laden.
Het wordt geleverd met vier diverse opzetstukken: een neus- en oorkam, een wenkbrauwkam, een baardkam en een bakkebaardenkam, waardoor u uw gezichtshaar naar wens kunt stylen en trimmen.

Bovendien wordt de trimmer geleverd met een veiligheidskapje, een kleine borstel voor eenvoudige reiniging en een originele verpakking.
Het product is CE-gecertificeerd, wat betekent dat het voldoet aan de Europese veiligheids- en kwaliteitsnormen.

De afmetingen van de trimmer zijn 12,5 cm x 2,5 cm en het weegt slechts 0,178 kg, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is.
De verpakking heeft een lengte, breedte en hoogte van respectievelijk 20,00 cm, 14,00 cm en 4,00 cm.

Alle artikelen kunnen, op afspraak, bekeken en opgehaald worden in Barendrecht.
Als u meerdere artikelen bij ons bestelt, betaalt u slechts 1 x verzendkosten.

Dit maakt de Neustrimmer Scheerapparaat Baardtondeuse 4 in 1 een uitstekende keuze voor uw verzorgingsbehoeften.