Elleboog Brace Zwart maat: M

5,95

Model:
Elleboog Brace Zwart
Omschrijving
Onze elleboogbrace oefent stabiele druk uit over uw ellebooggewricht, wat de ultieme pijnverlichting biedt bij een verscheidenheid aan aandoeningen, waaronder peesontsteking, gewrichtsontsteking, tenniselleboog, golfelleboog en andere elleboogpijnen.
Met onze brace kunt u elke activiteit aan die het leven op uw pad brengt, terwijl u er tegelijkertijd voor zorgt dat u een stap voor bent op het gebied van blessurepreventie!


Multifunctioneel gebruik: De elleboogbraces zijn perfect geschikt voor elke activiteit waarbij de gewrichten zwaar worden belast, zoals tennis, golf, honkbal, basketbal, gewichtheffen / powerliften, volleybal en meer!
U zult kunnen genieten van uitzonderlijke elleboogondersteuning terwijl u toch uw topprestaties en volledige armbeweging behoudt!

Comfortabel design: Onze elleboogbraces zijn vervaardigd om superieure ondersteuning, comfort en verlichting te bieden zonder uw mobiliteit in gevaar te brengen.
Strakke, nauwsluitende en ademende compressiestof houdt de gewrichten stabiel, ongeacht de activiteit, helpt de bloedcirculatie te verbeteren en verlicht pijn terwijl je geen last hebt van de jeuk die soms voorkomt bij neopreensteunen.
Neemt snel zweet op en houdt je arm droog en geurvrij, voor urenlang continu gebruik!

Ademend ontwerp en anti-slip strips: Speciaal gebreid technisch ontwerp, zodat de brace altijd goed blijft zitten.
De speciale stof geeft je een glad en zacht gevoel waardoor je ze de hele dag kunt dragen!
Alle artikelen kunnen ook, op afspraak, bekeken en opgehaald worden in Barendrecht.
Besteld u meerdere artikelen bij ons dan betaald u slechts 1 x verzendkosten.