Walkie Talkie Radio Centrale met Mic + 2 Hand Gratis verzending

23,95

Model:
Radio Commando Centrale met 2x Walkie Talkies

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Gratis verzending en bij afhalen 3,50 kortings voucher in uw email voor volgende bestelling
iedereen die een bestelling doet en zich aanmeld voor de nieuwsbrief krijgt een massageroller kado
Walkie Talkie Radio Centrale Unit met Mic + 2 Handheld Radio Kinderen # 6499

Met ons uitgebreide radioset kunnen kinderen interessante avonturen beleven en veel plezier beleven. Het totaal van 3 apparaten staat onafhankelijke communicatie toe van 3 kinderen met elk Overigen , elk kind heeft zijn eigen transceiver. De set bestaat uit een commandocentrum en twee draagbare radio's, die zowel binnen als buiten geweldig werken. De kinderen kunnen daarmee een ongelofelijk aantal rollen vervullen, of ze nu scout, geheim agent of zelfs een nood- of veiligheidsdienst zijn. De complete behuizing wordt in een donkere Camouflage kleur gehouden, zodat de apparaten zich goed aanpassen aan de natuurlijke omgeving in het bos of de tuin.

Elk apparaat heeft een speciale audio-signaal Button , die kunnen worden gebruikt om korte Morse codes te sturen. Het commandocentrum heeft een kleine LED die de constante stroomvoorziening aangeeft en bevestigt. Op beide walkie-talkies zijn er gedrukte Morse-code-verklaringen die kinderen tijdens het spelen kunnen leren en gebruiken. Dit verhoogt de fun-factor en de geheime agenten worden niet zo snel onthuld op je missies.

Voor de veiligheid van de kinderen en de apparaten zijn flexibele rubberen antennes op alle apparaten geïnstalleerd. Deze kunnen niet knikken en geen letsel veroorzaken tijdens het spelen. Daarnaast is een riem bevestigd aan het commandocentrum, waardoor het station gemakkelijk kan worden vervoerd hangend aan de schouder of nek. De kleinere walkie-talkies hebben praktische riemclips, je kunt de apparaten eenvoudig op de broek, de rugzak of op een bestaande band hangen.
Elk van de 3 radio's wordt gevoed door 3 AA-batterijen (1,5 V), die in totaal 9 batterijen nodig hebben (niet inbegrepen).
Onze radio is een geweldig cadeau voor elk kind, dus brengen ze veel tijd samen en in de frisse lucht door.

SET VOOR 3 KINDEREN - De radioset bevat een commandocentrum met microfoon en 2 draagbare radio's met een flexibele antenne, zodat in totaal 3 kinderen zelfstandig kunnen communiceren.
MORSCODE KNOP - Voor de geheime operaties van de kleine deugnieten is er een speciale Button op de radio, dit genereert een audiosignaal dat kan worden gebruikt voor morsecode.
FLEXIBELE ANTENNE - Zowel het commandocentrum als de kleine Handy walkie-talkies hebben een flexibele antenne, zodat het plezier niet ontsierd wordt door geknikte antennes.
SCHOUDERBAND & RIEMSLIPPEN - Het imposante commandocentrum kan worden opgehangen aan een riem op de schouder of nek. De twee draagbare radio's hebben praktische riemclips.
SPECIFICATIES - Afmetingen centrale eenheid (L / W / H): 12/6 / 21.5cm Afmetingen Walkie Talkies: (L / W / H): 5.5 / 3.5 / 18.5cm Power: 0.5W Leeftijd aanbeveling: 3+ Gewicht set: 340 g 
Met onze uitgebreide walkie talkie radioset kunnen kinderen interessante avonturen en veel plezier beleven. De set bestaat uit 2 walkie talkies en een 'commandocentrum'. Deze 3 apparaten maken onafhankelijke communicatie tussen 3 kinderen met elkaar mogelijk.

 

De set bestaat uit een commandocentrum en 2 handradio's, die zowel binnen als buiten heerlijk werken. De kinderen kunnen daarbij ongelooflijk veel rollen naspelen, of het nu gaat om scout, geheim agent of zelfs als nood- of veiligheidsdienst. De behuizing is in een donkere camouflagekleur uitgevoerd, waardoor de apparaten zich goed aanpassen aan de natuurlijke omgeving in het bos of de tuin.

Elk apparaat heeft een speciale audiosignaalknop, die kan worden gebruikt om korte morsecodes te verzenden. Het commandocentrum heeft een kleine LED die de constante stroomtoevoer aangeeft en bevestigt. Op alle drie de apparaten staat het ​​morsecode-alfabet afgedrukt zodat de kinderen dit spelend kunnen leren. Het gebruik van morsecode verhoogt de fun-factor en de geheime agenten worden niet zo snel onthuld tijdens hun missies.

Voor de veiligheid van de kinderen en de apparaten zijn op alle apparaten flexibele rubberen antennes geïnstalleerd. Deze kunnen niet knikken en veroorzaken geen blessures tijdens het spelen. Daarnaast is aan het commandocentrum een ​​riem bevestigd, waardoor het station gemakkelijk hangend aan de schouder of nek meegenomen kan worden. De kleinere portofoons hebben praktische riem-clips, je kunt de apparaten eenvoudig aan de broek, de rugzak of aan een bestaande band hangen.

Alle drie de apparaten worden gevoed door 3 AA-batterijen (1,5 V), waarvoor in totaal 9 batterijen nodig zijn (deze zijn niet in de levering inbegrepen).

Specificaties Commandocentrum Walkie Talkie set

Certificaten: CE, EN71;
Voeding: 3x AA 1.5V batterijen (niet inbegrepen);
Omvat: 3x zend- en ontvang-apparaten

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder