Trixie catch the mouse kunststof assorti 25x6 cm

9,95

Model:
vang de muis
Omschrijving
Kattenspeelgoed "Catch the Mouse" Plastic pluche krassend Borden entertainment 
Katten houden ervan om te ravotten en kattenkwaad te maken, een speeltje dat voldoet aan het jachtinstinct is een nuttig accessoire, vooral voor huiskatten.
De kleine donzige muis stimuleert je kat om te graven en te zoeken en zeker wat tijd door te brengen.
Ons speelgoed is geschikt voor alle huiskatten, ongeacht leeftijd, geslacht en grootte.
Kleine babykatten kunnen ook op het oppervlak zitten en de jacht van bovenaf beginnen.

De ronde plastic behuizing heeft 3 gaten, die groot genoeg zijn voor de kattenpoten om door te graven.
In het midden van de hoes bevindt zich een kleine gamemuis, die begint te bewegen zodra deze door de poot van de kat wordt geduwd.
Dit draait de hele innerlijke straal om en moedigt de kat aan om te bewegen, de kat wordt gewekt en geeft niet zo snel op.

Ons speeltje heeft een antisliprug aan de onderkant, zodat het stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens een fel gevecht. Op de top is er een praktische krabbende Borden , hier kan de kat zijn poten wringen en uitrekken. Dit beschermt uw meubels op hetzelfde moment, omdat de kat deze natuurlijke impuls heeft en moet leven - waar dan ook!

Het speelgoed voldoet aan de natuurlijke behoefte van de kat, de kat blijft fysiek actief en gezond.
Als u langere tijd niet thuis bent, is dit een geweldige manier om de kat enkele uren bezig te houden.
Dus dit komt niet met domme ideeën en kan zonder je hulp genieten.
Ons kattenspeeltje is geschikt voor zowel privégebruik als voor commercieel gebruik in dierenverblijven of grotere katten- aanstekers .

VOOR ALLE KATTEN - Ons speelgoed is geschikt voor alle huiskatten, ongeacht leeftijd, geslacht of grootte. De gaten zijn groot genoeg om de poten van de kat te vinden en erin te graven.

SLIP-RESISTANT UNDERGROUND - De rubberen schijven aan de onderkant zorgen ervoor dat het speelgoed niet beweegt tijdens het zoeken naar de muis.

KRATZMATTE - Aan de bovenkant bevindt zich een krabplaats, waar de kat stoom kan afblazen en zijn klauwen kan wringen. De kat heeft plezier en je meubels worden gespaard.

JACHTINSTINCT - Ons speelgoed voldoet aan het natuurlijke jachtinstinct van de kat in uw eigen huis. Zo blijft de huiskat actief en fysiek fit, wat in ieder geval een positief effect heeft op de algehele gezondheid van het dier. Het kalmeert ook de geest van de kat en laat het spelen met interesse.

SPECIFICATIES - Afmetingen (diameter / hoogte): 25 / 6.5cm Hoogte: 281g.
Besteld u meerdere artikelen bij ons dan betaald u slechts 1 x verzendkosten.

Alle artikelen kunnen, op afspraak, bekeken en opgehaald worden in Barendrecht.