Tablet/ gsm standaard houder

5,95

Model:
telefoonhouder flexibel
Omschrijving
Alle artikelen kunnen, op afspraak, bekeken en opgehaald worden in Barendrecht.

Tablet standaard houder Flexibele lange arm gsm-standaard

Comfortabel gebruik van een mobiel apparaat hoeft niet te betekenen dat u het in uw hand moet houden.
Door de flexibele telefoonhouder gebruik je je smartphone terwijl je je handen vrij houdt, die komt binnen Handy in veel situaties, niet alleen bij het voeren van videogesprekken, maar ook bij het koken, schoonmaken, het kijken naar een film of Overigen activiteiten.
Deze praktische telefoonhouder is niets meer dan een moderne standaard waarmee je hem op een vlakke ondergrond bevestigt en je mobiele apparaat in elke gewenste positie plaatst.
Deze flexibele telefoonhouder is gemaakt van een aluminium-magnesium legering, waardoor hij zeer robuust en duurzaam is en het gewicht van je toestel kan dragen. De PVC-slang is flexibel, zodat u de positie van de telefoon gemakkelijk kunt aanpassen en aanpassen aan uw behoeften wanneer u video's streamt, op internet surft of een film bekijkt.
De flexibele telefoonhouder past op verschillende telefoonmodellen, aangezien de maximale afstand tot 15 cm bedraagt.
Het kan ook worden aangepast aan verschillende tafelblad- of kastdiktes, aangezien de maximale afstand tussen de voeten tot 6 cm bedraagt.

COMPATIBEL - De maximale verlenging van de houder is maximaal 15 cm, dus deze is compatibel met tal van smartphones en Tablet modellen beschikbaar op de markt. Het is vermeldenswaard dat de telefoonhouder de toegang tot de hoofdtelefoon- of USB-poorten niet blokkeert.

FLEXIBEL - De PVC-slang van deze telefoonhouder is flexibel, zodat u uw telefoon in de optimale positie kunt plaatsen zonder hem in uw hand te hoeven houden tijdens het kijken naar een film, tv-programma of op internet.

GEMAKKELIJK - De flexibele telefoonhouder kan eenvoudig aan een bureau of bovenblad worden bevestigd. De maximale afstand tussen de haken is 6 cm, hierdoor bevestig je hem eenvoudig aan verschillende meubels.

BESCHERMEND SCHUIM - De flexibele telefoonhouder is uitgerust met een speciaal beschermend schuim dat niet alleen de telefoonbehuizing beschermt tegen krassen of vernieling, maar ook antislip is, zodat het het mobiele apparaat stabiliseert en beschermt tegen wegglijden of vallen.

SPECIFICATIES - Materiaal: aluminium-magnesiumlegering + PVC-slang maximale dikte van de bovenkant: 6 cm Beschermende spons: ja maximale verlenging van het handvat: 15 cm Totale lengte: 75 cm Gewicht: 0,28 kg