Roterende Nachtlamp Sky Star

9,95

Model:
Roterende Nachtlamp Sky Star
Omschrijving
Roterende Nachtlamp Sky Star Projector
NACHTLICHT - het product vervult na het inschakelen en aanbrengen van de bovenklep de functie van een nachtlamp en straalt verschillende soorten licht uit; sterren en de maan worden weergegeven op het melkdeksel; ideaal voor een kinderkamer; ideaal voor kinderen die bang zijn in het donker; zorgt voor een rustige en veilige slaap.
WANDPROJECTOR - na het verwijderen van de kap verandert de lamp in een projector en worden blauwe lichamen in verschillende varianten aan de muur getoond.
VERANDERING VAN KLEUREN / ROTERENDE BEWEGING - de lamp / projector heeft 3 knoppen voor het veranderen van de kleur van de verlichting en voor het draaien van de bal; lichtemissie is mogelijk in verschillende varianten: kleur, vaste mengelingskleur en variabele mengelingskleur.
USB-VOEDING / BATTERIJEN - de lamp heeft 2 soorten stroomvoorziening: met behulp van de meegeleverde USB-kabel of 4 AAA-batterijen, die niet zijn inbegrepen; je kunt het overal gebruiken; Met de USB-voeding kunt u het product via een adapter op een laptop of op een gewoon stopcontact aansluiten, bijv. een telefoonoplader.
SPECIFICATIE - kleur: blauw / roze; vermogen 5W; afmetingen (breedte / hoogte) 12,7 / 13,5 cm; gewicht van 335 g
Alle artikelen kunnen, op afspraak, bekeken en opgehaald worden in Barendrecht.
Besteld u meerdere artikelen bij ons dan betaald u slechts 1 x verzendkosten.

Het artikel is nieuw en vaste prijs.