Multifunctionele Digitale – Spiegel klok met Wekker en Zwarte Thermometer – 4 in 1 Gratis verzending

22,95

Model:
Zwarte spiegel LED wekker

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Gratis verzending en bij afhalen 3,50 kortings voucher in uw email voor volgende bestelling
iedereen die een bestelling doet en zich aanmeld voor de nieuwsbrief krijgt een massageroller kado


4in1 – klok, spiegelalarm en thermometer! Alles in één compact apparaat. De wekker is voorzien van een spiegelende voorkant waarop informatie zoals tijd en temperatuur wordt weergegeven. Dankzij de compacte afmetingen en het lichte gewicht kunt u hem meenemen op reis. Het is ook perfect om in een tent te slapen, waar de gespiegelde voorkant zorgt voor snelle make-up en kapsels. Wekker heeft een sluimerfunctie – wanneer het alarm afgaat en de gebruiker op de SNZ / LIGHT-knop drukt, begint deze – de vertragingstijd kan individueel worden aangepast in het bereik van 5-60 minuten

NACHTMODUS – vanaf 18.00 uur tot 06.00 uur het apparaat schijnt met een lagere intensiteit. Dit is vooral handig als we de klok in de slaapkamer gebruiken en niet willen dat het vervelend is. Het inschakelen van de nachtmodus gebeurt door de instellingen te wijzigen in de ON-versie. Het is ook buiten de nachtmodus de mogelijkheid om de helderheid van de verlichting overdag handmatig aan te passen.

2 STROOMOPTIES – het apparaat heeft de mogelijkheid van stroomvoorziening via een kabel, dan brandt het continu. Wordt gevoed door 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen), de instelling staat 10 seconden verlichting toe, waarna deze wordt uitgeschakeld. Druk gewoon op de SNZ / LIGHT-knop om opnieuw te starten. Hierdoor bespaar je energie.

THERMOMETER – het product heeft de mogelijkheid om de temperatuur in de kamer weer te geven; ze wordt weergegeven in Celsius of Fahrenheit.

SPECIFICATIE
Materiaal: Kunststof
Kleur: Zwarte
Afmetingen (breedte / hoogte): 19x10cm
Gewicht: 0,15 kg
Gewicht in de verpakking: 0,25 kg

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder