Kerstpaar

8,95

Model:
Kerstpaar
Omschrijving

Deze schattige kerstdecoratie set bestaat uit twee poppetjes die perfect zijn om je huis in de feestelijke sfeer te brengen. Ze zijn ideaal voor verschillende toepassingen, zoals:

  1. Micro Landschap Decoratie: Plaats deze poppetjes in een miniatuur kerstlandschap of een kleine tuin. Ze voegen een vleugje magie toe aan je eigen micro-wereld.

  2. Scène Decor: Creëer een betoverende kerstscène op je vensterbank, plank of bij de open haard. De poppetjes kunnen een liefdevol stel voorstellen dat samen van de feestdagen geniet.

  3. Festivals Decor: Hang ze aan een tak of gebruik ze als tafeldecoratie tijdens kerstfeesten. Ze zullen zeker de aandacht trekken van je gasten.

  4. Kamer Decor: Plaats ze op een dressoir, nachtkastje of bureau om je kamer een feestelijke touch te geven. Ze zijn klein genoeg om overal te passen.

  5. Woondecoratie: Voeg deze schattige poppetjes toe aan je bestaande decoraties. Ze passen goed bij andere kerstversieringen zoals slingers, kaarsen en kerstballen.

  6. Kantoren Decor: Zet ze op je bureau of in de kantoorruimte om een glimlach op het gezicht van je collega’s te toveren. Een vleugje kerstgeest op het werk kan nooit kwaad!

  7. Thema Feest Decor: Organiseer je een kerstfeest? Deze poppetjes zijn perfect om je feestlocatie te versieren. Ze kunnen ook dienen als schattige tafeldecoratie voor het kerstdiner.
    maten zijn +/_  6,5 cm hoog breed 3,5 cm

Kortom, deze 2 Stks/set Kerst Paar Pop zijn veelzijdig en zorgen voor een warme en feestelijke sfeer tijdens de kerstperiode.

Alle artikelen kunnen, op afspraak, bekeken en opgehaald worden in Barendrecht.
Besteld u meerdere artikelen bij ons dan betaald u slechts 1 x verzendkosten.

Het artikel is nieuw en vaste prijs.