Autostoel organizer 7 vakken van verschillende formaten

9,95

Model:
Autostoel organizer
Omschrijving

Met de organizer voor het autostoeltje kunt u eenvoudig en netjes de belangrijkste zaken in uw auto opslaan en hebt u eenvoudig toegang wanneer u ze nodig hebt.
Een ideale oplossing die in bijna elke auto nuttig zal zijn.
De organizer gemaakt van vilt is eenvoudig te monteren - u bevestigt het bovenste deel op het onderste deel van de hoofdsteun (met behulp van de velcro-pads), het onderste deel wordt vastgehaakt aan de onderkant van de auto (met behulp van metalen haken op de riemen).
De auto-organizer past probleemloos in elke auto - stabiele montage garandeert dat de organizer tijdens het rijden niet kan vallen.
De organisator heeft maximaal 7 vakken van verschillende formaten in 4 rijen geplaatst:
- de bovenkant van vilten organizer heeft de grootste zak met extra velcro-bescherming. Je kunt er bijvoorbeeld boeken, tijdschriften, Tablet , kleurpagina's of luiers bewaren.
- er zijn twee kleinere verticale vakken onder - perfect om je telefoon, pennen of kleurpotloden te houden.
- de volgende rij heeft 3 zakken - de middelste kan weefsels of vochtige doekjes opslaan - hij heeft een speciaal gat om de tissues rechtstreeks uit de doos te halen zonder de zak te hoeven openen. Twee zijvakken zijn perfect voor het opbergen van flessen en kleinere blikken.
- de onderste wijde zak in de organizer is handig om kleine boeken op te bergen.
Deze vilten auto-organizer is niet alleen een ideale manier om uw auto en de belangrijkste dingen erin bij de hand te houden, maar ook een geweldige bescherming voor de bekleding.
De auto-organizer beschermt de achterkant van de achterbank perfect tegen modder, sneeuw of zand verzameld in schoenen.
Als de organizer vuil wordt, kunt u deze eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek of u kunt hem uittrekken en in de wasmachine op lage temperatuur wassen.
Het is toch eenvoudiger om de organizer te reinigen dan het hele autostoeltje.

7 ZAKKEN VAN VERSCHILLENDE MATEN - de organisator zal u helpen om veel belangrijke dingen zoals telefoon, zakdoekjes, boeken of drankjes gemakkelijk op te slaan - wat erg handig zal zijn wanneer u met uw kinderen reist.
Alle belangrijke dingen zullen bij de hand zijn.

QUICK ASSEMBLING - u kunt de organizer zeer snel op de rugleuning monteren. De bovenkant van de organizer is vastgemaakt met een klittenband, de onderkant heeft haken aan de riemen. De haken zijn aan de onderkant van het autostoeltje gemonteerd.

GEMAKKELIJK SCHOONMAKEN - als de organizer vuil wordt, kunt u hem met een natte doek inruimen. In geval van meer bestendige vlekken kunt u hem verwijderen en in de wasmachine wassen op een lage temperatuur. Daarna zal het zo goed als nieuw zijn.

AUTOSTOELBESCHERMING - de organisator zal u niet alleen helpen uw spullen Tidy te houden en ze gemakkelijk te bereiken, maar beschermt ook de achterkant van uw autostoeltje tegen vuil en vlekken die kunnen worden aangebracht met vuile schoenen. Het is een ideale oplossing voor zowel lichte als donkere bekleding - het is eenvoudiger om de organizer te reinigen dan het hele autostoeltje.

SPECIFICATIE - materiaal: vilt, synthetische vezels, kleur: zwart, volledige afmetingen (lengte / breedte): 85 / 39,5 cm,gewicht: 200 g.
Alle artikelen kunnen, op afspraak, bekeken en opgehaald worden in Barendrecht.
Besteld u meerdere artikelen bij ons dan betaald u slechts 1 x verzendkosten.

Het artikel is nieuw en vaste prijs.